لیست اختراعات حسين حاجي آقاعليزاده


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ اظهارنامه: 1390/12/23
مالک/مالکان: برات قباديان
تاریخ ثبت: 1391/03/22
خلاصه اختراع:

افزايش روزافزون نياز بشر به انرژي باعث ايجاد نگراني هايي در خصوص كاهش منابع انرژي شده است. انرژي ورودي اصلي در زمينه هاي صنعت و فناوري است. امروزه اكثريت انرژي مورد نياز دنيا از منابع نفتي، زغال سنگ و گاز طبيعي تامين مي گردد و با توجه به اينكه اي منابع انرژي، محدود مي باشد به همين دليل تحقيقات بسيار وسيعي براي يافتن سوخت هاي جايگزين مناسب و انرژي هاي تجديدپذير در جهان انجام گرفته و يا در حال انجام است. عمده ترين مصرف سوخت هاي فسيلي در موتورهاي درونسوز ميباشد. انواع موتورهاي اشتعال تراكمي كه با سوخت ديزل كار مي كنندف سهم عمده اي در مصرف سوخت فسيلي ديزل دارند و در نتيجه يكي از عوامل مهم ايجاد كننده ي آلودگي ينز به شمار مي آيند. بنابراين يافتن منابعي به عنوان انرژي جايگزين امري اجتناب ناپذير است.

تاریخ ثبت: 1394/11/19
خلاصه اختراع:

يكي ازروشهاي موثر براي كاهش مصرف آب استفاده از مالچ پلاستيكي يا كاشت محصول در زير پلاستيك است. هم اكنون در بسياري از مناطق ايران به دليل بازده بسيار خوب اين روش، اكثر محصولات صيفي‌جات به اين روش كشت ميشوند. اين روش ميتواند مصرف آب را به ميزان قابل توجهي كاهش دهد و براي مناطق خشك بسيار سودمند مي باشد. در ايران براي هر هكتار حدود 130 كيلوگرم پلاستيك مصرف مي شود بنابراين در مقياس وسيعتر حجم خيلي زيادي از پلاستيكها در مزارع پخش شده و لازم است پس از برداشت محصول همه آنها جمع آوري گردند. اما با وجود توصيهها و پيگيريهاي مسئولان، متاسفانه تنها مقدار خيلي كمي از آن جمعآوري شده و مابقي در سطح مزرعه باقي مي ماند. وجود پلاستيك در سطح خاك باعث كاهش پيوستگي خاك با همديگر شده كه باد بردگي خاك و به تبع آن آلودگي منطقه را به دنبال خواهد داشت. همچنين تجزيه اين پلاستيك ها در خاك باعث مسموميت خاك و منابع آبي شده و در دراز مدت مي تواند آسيب‌هاي جبران ناپذيري به محيط زيست وارد كند. همچنين اين امكان وجود دارد كه در هنگام چراي گاوها و گوسفند ها، بخشي از پلاستيك هاي پوسيده به سيستم گوارشي آنها وارد شده و اثرات بدي بر سلامتي آنها و انسانها بگذارد. بنابراين با تحقيقي كه در طول چند ماه اخير انجام شد با در نظر گرفتن تمامي شرايط مزارع ايران از جمله نوع پلاستيك، نوع خاك و همچنين عرض هاي مختلف كشت، دستگاه جمع آوري پسماند مالچ پلاستيكي ساخته شد. در اين دستگاه كه بهينه شده دستگاههاي ساخته شده قبلي است، نوار نقاله حذف شده و تغييرات كلي در شاسي و تيغه آن انجام گرفته است. اين دستگاه شامل دو تيغه مورب و پنجه غازي است كه برش سطحي خاك را انجام مي دهد. بعد از بلند شدن خاك و جدا كردن نسبي آن از پلاستيك، با استفاده از غلتكي كه توسط موتور هيدروليكي چرخش مي كند، پلاستيك به دور آن پيچيده مي شود. دبي روغن ورودي به هيدروموتور با بهره گيري از يك شير هيدروليكي كه توسط اپراتور كنترل مي شود تغيير كرده و مانع از پاره شدن پلاستيك مي شود. غلتك اين دستگاه طوري طراحي شده است كه نيازي به سيلندر هيدروليكي براي خارج كردن پلاستيك از روي غلتك نيست و تنها با كمي فشار محوري بر روي پلاستيك، پلاستيك جمع شده از روي غلتك بيرون مي آيد. تغيير عمق نفوذ تيغه ها نيز با استفاده از دو چرخ كناري انجام مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1396/07/24
تاریخ ثبت: 1396/11/17
خلاصه اختراع:

به دليل مساله كم آبي و كاهش راندمان آبياري، استفاده از مالچ پلاستيك در مزارع هر سال رو به افزايش است. كاهش مصرف آب، افزايش دماي خاك و جلوگيري از رشد علف‌هاي هرز از مهمترين مزاياي مالچ پلاستيكي مي‌باشند. پس از برداشت محصول، انبوه زيادي از پلاستيك به دليل سختي جمع آوري در مزرعه رها شده و مشكلات زيست محيطي را باعث شده است. برخلاف پلاستيك¬هاي ضخيم كه جمع آوري آنها به روش پيچاندن پلاستيك به دور غلتك انجام مي¬گيرد. بكار¬گيري اين دستگاه¬ها در ايران به دليل نازك بودن پلاستيك¬ها تقريباً ناممكن است. هدف اصلي اين طرح، طراحي و ساخت دستگاه جمع‌كن پسماند پلاستيكي است كه بتواند پلاستيك‌هاي نازك را پس از برداشت محصول از مزرعه جمع آوري كند. در اين اختراع با بهره‌گيري از چهار مرحله‌ برش پلاستيك با تيغه، شل كردن خاك، بلند كردن پلاستيك با انگشتي‌ها و تحويل آن به نوار نقاله، جمع¬آوري پلاستيك ضعيف و نازك بخوبي امكانپذير گرديد. بر خلاف تمامي دستگاه‌هاي داخلي و خارجي اين دستگاه نياز به اپراتور كنترل كشش پلاستيك نداشته و به صورت خودكار جمع آوري پلاستيك را انجام مي دهد. نيروي محركه دستگاه از محور تواندهي موتور گرد تامين مي¬شود و بقاياي سطحي تداخلي در كار دستگاه ايجاد نميكند.

تاریخ اظهارنامه: 1400/04/14
تاریخ ثبت: 1400/10/19
مخترع/مخترعان: حسين حاجي آقاعليزاده
خلاصه اختراع:

امروزه در دنيا از كارنده¬هاي مختلفي براي كاشت بذر مطابق با اقليم آب و هوايي آن كشور استفاده مي¬شود و هر ساله آرايش كاشت جديدي به بذركارهاي خارجي اضافه مي گردد. بي‌شك بستر خاك مهم‌ترين منبع تأمين مواد معدني و آلي موردنياز گياه براي رشد مي‌باشد و هرگونه آسيب به بافت آن با كاهش عملكرد محصول همراه خواهد بود. امروزه متخصصان حوزه كشاورزي اصلي‌ترين راه برون‌رفت از اين مشكل را استفاده از سيستم‌هاي كشاورزي حفاظتي (كشت كم خاكورزي و بي خاكورزي) مي‌دانند. ماشين كاشت بذر رايزبد با شش مدل آرايش كشت متفاوت بر روي پشته از تكنولوژي‌هاي روز دنيا محسوب مي‌شود. اين ماشين كشت 4/3 رديف گندم يا 1 رديف ذرت يا 2 رديف سويا روي هر پشته (پشته 60 سانتي‌متري يا 75 سانتي‌متري) و بازسازي جوي‌ها در مزارع بدون خاكورزي انجام مي¬دهد. دستگاه قابليت بكارگيري در خاك¬هاي خشك بدون شخم، در زمان بارندگي قابل استفاده در زمين¬هاي رطوبت بالا، در مزارع شالي كاري بعد از برداشت و در مزارع با بقاياي گياهي از هر دو نوع رطوبت بالا و خشك را دارد (به دليل داشتن انواع كارنده). در اينجا ماركر مكانيكي حذف شده و از سيستم پايش عملكرد بر روي دستگاه استفاده گرديده است.

موارد یافت شده: 4